Over mij

Hallo! Mijn naam is Sinead Daly

Hallo, mijn naam is Sinead Daly. Ik ben een integratieve therapeut uit Ierland met een praktijk aan de Ceintuurbaan in Amsterdam. Ik heb vele jaren ervaring met het helpen van mensen met mentale, emotionele en fysieke problemen. Ik begon als yoga-docente in de jaren negentig en specialiseerde mij in revalidatie en stress-gerelateerde symptomen. In 1997 slaagde ik voor een vierjarige opleiding en begon een praktijk voor lichaamsgerichte therapie. Na een paar jaar werd duidelijk dat, ook al bood lichaamsgerichte therapie veel mogelijkheden om emotionele blokkades en stress een weg te geven uit ons systeem, velen het nodig vonden om deze emoties een plek te geven in hun leven.
Om hen te helpen volgde ik een jaar cursus in coaching en counseling bij het ACC. Deze cursus ging mij echter niet diep genoeg en ik volgde een driejaarsopleiding integratieve therapie bij BGL en Partners, een privaat instituut voor psychotherapie opleiding. Ik behaalde het diploma in 2011 en geef integratieve psychotherapie sindsdien.
Integratieve therapie heeft mij geleerd verschillende interventies te gebruiken vanuit verschillende therapie en counseling disciplines in verschillende situaties. Sommigen hebben het meeste baat van Rogeriaanse counseling, sommigen reageren beter op hypnotherapie en anderen op Innerchild, regressie of Gestalt. Ik kan ook een combinatie geven aan therapie om een op maat gemaakte therapie toe te passen. Ik heb veel inzicht in de problemen van expats, aangezien ik zelf een immigrant ben en begrijp de onderwerpen en problemen waar expats mee te maken krijgen in het nieuwe land.
Ook ben ik zeer ervaren in de behandeling van psychosomatische problemen, als stress en angsten als fysieke klachten wordt ervaren. Ik heb veel mensen succesvol van burn-out klachten afgeholpen en ik heb velen geholpen met het rouwproces na het verlies van een dierbare. Mensen die willen focussen met oplossingsgerichte coaching hebben aan mij ook een goede partner omdat ik ook houd van een praktische aanpak om specifieke doelen te bereiken. Werkend aan de interne en de externe blokkades om de doelen te bereiken.
Werken met mensen en hen ondersteunen in hun groeiproces is mijn passie. Ik voel me dan ook zeer gelukkig dat ik van mijn passie mijn professie heb kunnen maken. Integrative therapy taught me a variety of interventions from different disciplines in therapy and counselling that I can use in different situations. Some clients benefit most from Rogerian counselling, some clients respond very well to hypnotherapy and others to inner child work , regression or Gestalt. I can use a combination of techniques to give each client a unique treatment tailor-made to their needs. I work a lot with expats because, as an immigrant myself, I understand the themes and problems expats can struggle with as they adapt to life in a new country.
I am also very experienced in treatiing psycho-somatic problems, where stress and anxiety are experienced as physical symptoms. I have successfully helped a lot of people suffeirng from burn-out and I have supported people in their grieving process after the death of a partner or close family member. People who want to focus on solution-based coaching can also find a good partner in me, as I enjoy practical coaching to achieve specific goals, while eliminating the inner and outer blocks to achieving those goals. Working with people and supporting them in their growth and ddevelopment is my passion in life and I consider myself very fortunate to have made my passion my profession.

Kies een dienst

Stoppen met Roken

Dit is een speciaal no cure – no pay programma gericht op het stoppen met roken door middel van hypnotherapie. Hypnotherapie is gebleken de...

Lees verder

Coaching

Omdat u geen emotionele kwesties of zaken uit uw kindertijd heeft die u belemmeren en uw focus kunt houden op de problemen van het hier en nu...

Lees verder

Lichaam-gerichte therapie

Omdat geen therapie compleet is als het lichaam en geest scheidt. Bij lichaamsgerichte therapie wordt aandacht geschonken aan het verband tussen...

Lees verder

Hypnotherapie

Omdat de rationele brein onze problemen niet altijd kan oplossen, of soms zelfs veroorzaakt door neurotisch te worden, excessief ons zorgen te...

Lees verder

Psychotherapie

Omdat het “praten” bewezen helpt met het loslaten van gedrag- en denkpatronen die ons tegenhouden in ons leven, ons werk en onze relaties De meest...

Lees verder
Tijdlijn

Mijn ervaring

Diploma Massage Therapie
Diploma Yoga Instructor
Lichaam-gerichte Therapie
Diploma Coaching
Diploma Integrative Psychotherapy
Praktijk Healthy Choices
In de jaren negentig concentreerde ik me op
lichaamsgerichte therapie.
Na het behalen van mijn yoga- en massagediploma’s
in 1998 heb ik mijn yoga-oefeningen en revalidatie opgezet.
In 2007 voegde ik een emotionele therapie toe aan mijn cliënten,
ik werd een integratieve psychotherapeut, hulp bij klanten.

1997
1998
2000-2008
2007
2011
2010-heden
Wat ik doe

Therapie

  • Psychotherapie
  • Coaching
  • Hypnotherapie
  • Lichaam gerichte therapie
  • Stoppen met Roken
Tijdlijn

Mijn ervaring

Diploma Massage Therapie
Diploma Yoga Instructor
Lichaam-gerichte Therapie
Diploma Coaching
Diploma Integrative Psychotherapy
Praktijk Healthy Choices
In de jaren negentig concentreerde ik me op
lichaamsgerichte therapie.
Na het behalen van mijn yoga- en massagediploma’s
in 1998 heb ik mijn yoga-oefeningen en revalidatie opgezet.
In 2007 voegde ik een emotionele therapie toe aan mijn cliënten,
ik werd een integratieve psychotherapeut, hulp bij klanten.

1997
1998
2000-2008
2007
2011
2010-heden

Mijn laatste blogs

Addiction as an expression of Trauma ….contemplating the work of Gabor Mate.
Addiction as an expression of Trauma ….contemplating the work of Gabor Mate.

I have recently been studying the work of the physician and psychiatrist Gabor Mate and his interpetation of addiction as the adult’s way of dealing with childhood trauma.To redefine addiction as a coping method to deal with childhood trauma in 100% of cases is quite a radical position to take...

Mijn ruimte

Sinead is een fantastische therapeut. Ik vind haar bijzonder getalenteerd in haar werk. Ze heeft een erg warme, niet veroordelende aanpak. Ik kwam bij haar voor counseling in verband met serieuze problemen op mijn werk. Sinead hielp me met inzichten in mijn kwesties en hielp deze aan te pakken. Sinead paste meer technieken toe, zoals hypnotherapie, NLP en Gestalt. Ik vond haar buitengewoon goed in het combineren van deze technieken tijdens een serie van sessies en hielp mij zo met mijn problemen.

Maya K., computer analist, Amsterdam

Sinead gaf mij goede inzichten in mijn problemen. Sinead combineert haar enorme respect voor cliënten als individu met het vermogen om mensen te stimuleren een stap verder te gaan. Ze is echt scherp in haar analyses en inzichten maar combineert die met veel compassie en geduld.

Natalie D., manager te Amsterdam

Sinead bezocht ik na het plots ontstaan van ernstige paniek aanvallen tijdens het publiek spreken. Door hypnotherapie en counseling wist zij de oorzaak te traceren en wist ze mijn paniekaanvallen te stoppen. Ik nam de hypnose sessies op en gebruikte deze opnames tussentijds om paniekaanvallen te voorkomen. Een paar weken na onze laatste sessie had ik een grote conferentie en was er volledig kalm en alles verliep naar wens. Ik zou Sinead zowel als hypnotherapeut als ook counselor hoog aanbevelen.

Aoife D., Manager

Veel van mijn patiënten zien het verband niet tussen sociale, fysieke en mentale problemen. Die stuur ik naar Sinead Daly. Sinead is erg goed in haar werk en weet steeds direct naar de kern van het probleem te gaan. Haar vaardigheid om de balans tussen lichaam en geest te herstellen, combineert zij met een warme, open en empatische werkwijze.

Bas V., arts, Amsterdam

Sinead Daly is een geweldige, begripvolle therapeut. Ze is erg grondig en kundig in haar werk. Zij daagt haar klanten uit en is gelijk heel gevoelvol in haar aanpak.

Pepper S., eigenaar van Best Body Spa in Amsterdam en Haarlem

"Ik heb twee jaar psychotherapie gehad van Sinead Daly. Toen ik bij haar kwam was ik zakelijk en privé verwikkeld in moeilijke en toxische situaties. Ik was de weg kwijt en kon de uitdagingen in mijn leven niet aan. Sinead is erg warm, empatisch en intuïtief. Erg snel voelde zij mij en mijn situatie aan. Sinead heeft me geholpen ruimte te creëren nodig om problemen, waarmee ik al jaren zat, op te ruimen. Ik ben erg blij met de hulp die zij mij gaf in dit proces. Sinead is enorm begripvol, creatief en inventief en zit vol compassie in haar aanpak. Ik zou haar iedereen aanraden."

Claire, pa NGO directeur, expat
Door uw zorgverzekeraar

Erkende (hypno) therapeut

Ik ben verbonden met de professionele organisatie voor hypnotherapeuten waardoor veel verzekeringen de kosten van een sessie dekken.

Maak een afspraak voor een sessie

Afspraak Maken

Phone: 06 45 466 940
VAT: NL002233329B64
Ceintuurbaan 225/2 1074 CW Amsterdam