Dit is een speciaal no cure – no pay programma gericht op het stoppen met roken door middel van hypnotherapie.

Hypnotherapie is gebleken de meest succesvolle methode te zijn om te stoppen met roken en dit door te zetten.

Het vertrouwen in deze methodiek is zo groot dat ik garandeer dat u een volledig teruggaaf krijgt van de totale kosten indien u binnen drie maanden na de laatste hypnose sessie weer begint met roken.

Het programma kost 700 euro en bestaat uit een aantal sessies  afhankelijk van de response van de cliënt op de behandeling.

U bent in de gelegenheid om de gehele sessie op te nemen zodat u hier thuis nog eens naar kunt luisteren om de sessie nog meer kracht bij te zetten.

Het is ook mogelijk deze opnames te gebruiken in de toekomst als stressfactoren u verleiden om toch weer te gaan roken.

De hypnotherapie sessies zullen worden afgewisseld met coaching en counseling sessies tijdens welke ontdekt wordt welk doel het roken in u leven heeft en hoe dit in de toekomst te vervangen door een gezondere manier van doen met hetzelfde doel. Alleen het weghalen van het roken zal niet volstaan. Roken zal overbodig gemaakt worden.

Ook zal gekeken worden naar interne blokkades om roken te stoppen en emotionele weerstanden om dit op te geven.

Als deze obstakels zijn aangepakt die hypnotische suggesties in de weg kunnen staan, kunnen we aan de slag met de trance zelf. Tijdens de hypnotische trances zult u suggesties krijgen die u zullen helpen om u voor altijd van uw verslaving te verlossen.

Phone: 06 45 466 940
VAT: NL002233329B64
Ceintuurbaan 225/2 1074 CW Amsterdam