Omdat geen therapie compleet is als het lichaam en geest scheidt.

Bij lichaamsgerichte therapie wordt aandacht geschonken aan het verband tussen fysieke stress en emotionele en verstandelijke kwesties die de stress veroorzaken en deze in het lichaam vastzitten.

Als cliënt ligt u op een tafel en door ademhalings- en bewustwordingsoefeningen wordt u zich bewust van de spanning, blokkades en stress in uw lichaam. Als ik contact maak met die plekken of deze masseer, zal ik u vragen zich mentaal geheel te richten op deze punten. Als u zich open stelt voor wat daar zit, zult u vaak gedachten in uw hoofd krijgen die u meer vertellen over wat daar speelt.

U zult zich bewust worden van de relatie tussen de fysieke symptomen en wat zich verder in uw leven afspeelt.

Door goed te leren luisteren naar uw lichaam, door de pijn en het ongemak heengaand met de ademhalingsoefeningen, zult u een verandering waarnemen.

Niet zelden zullen vastzittende emoties vrijkomen of ontdekt u diepere behoeften en hoe u die wellicht heeft onderdrukt.

U wordt zich meer bewust van uw lichaam en kunt in de toekomst signalen die aangeven dat u uit balans raakt eerder waarnemen en hier op ageren om verergering te voorkomen.

Phone: 06 45 466 940
VAT: NL002233329B64
Ceintuurbaan 225/2 1074 CW Amsterdam