Omdat de rationele brein onze problemen niet altijd kan oplossen, of soms zelfs veroorzaakt door neurotisch te worden, excessief ons zorgen te maken, te controlerend, eigenwijs of weerbarstig te zijn, om gezonde veranderingen en innerlijke groei mogelijk te maken.

In hypnotherapie gaan we om het rationele brein heen door middels van een lichte trance en zetten we het sterkere onbewuste in om positieve veranderingen en heling te verkrijgen.

Hypnotherapie is bewezen effectief bij verslavingen, slechte gewoontes, fobieën, eetstoornissen, psychosomatische ziekten, angsten, negatief zelfbeeld en stress gerelateerde problemen.  Het kan ook helpen bij het omgaan met en verlagen van chronische pijn, verlagen van de bloeddruk en behandeling van IBS.

Het kan hiernaast ook prestaties verbeteren, beperkende overtuigingen over de wereld en onszelf laten varen en ongebruikte talenten helpen aanboren om meer succes, geluk en balans te vinden.

Bij hypnotherapie blijft u ten alle tijden in controle over hetgeen u zegt of doet en zal uw brein alleen suggesties accepteren die goed voelen voor u.

Phone: 06 45 466 940
VAT: NL002233329B64
Ceintuurbaan 225/2 1074 CW Amsterdam