Omdat u geen emotionele kwesties of zaken uit uw kindertijd heeft die u belemmeren en uw focus kunt houden op de problemen van het hier en nu.

Coaching helpt u bij uw talenten en sterkten te komen, inzichten te vergroten, capaciteiten en zelfvertrouwen verder op te bouwen om meer succesvol en tevreden te zijn in werk en relaties.

Het blijft daarbij zeer praktisch en doelgericht.

U evalueert uw huidige situatie en welke veranderingen u zou willen realiseren.

U leert realistische doelen te stellen, zowel zakelijk als privé en maakt vervolgens een actie plan om die doelen te bereiken.

Tijdens coaching sessies zult u continue reflecteren op uw actie en aanpak en verfijnt u deze om op het goede pad te blijven.

Het verschil tussen coaching en therapie is dat bij coaching de focus in de toekomst ligt en waar we heen willen met ons leven. We verdiepen ons niet in het verleden, familie achtergronden en trauma’s uit de kindertijd. We werken met het bewuste brein in coaching sessies, terwijl therapie ook met het onbewuste werkt. Therapie heeft een open einde, terwijl bij coaching de tijd beperkt met specifieke gewenste meetbare doelen.

Coaching is praktisch en focust op gedragsveranderingen. Men zou kunnen zeggen concreter is en meer aan de oppervlakte van kwesties. Als u voelt dat de problemen dieper liggen, dan is therapie beter geschikt voor uw behoeften.

Phone: 06 45 466 940
VAT: NL002233329B64
Ceintuurbaan 225/2 1074 CW Amsterdam